Kleurenwaaiers

In onze winkel is een breed gamma van kleurenwaaiers beschikbaar (Ral, NCS waaier, Sigma, Sikkens, Flexa, Mona).
Sigma kleurensector:
Ral kleurenwaaier:
NCS kleuren: bekijk ze hier
U kunt ook de apps downloaden op uw tablet of smartphone.

Sigma: Smartphone app ColourMate

Smartphone app ColourMate

De Sigma ColourMate app is zowel te gebruiken met een Iphone als een Android smartphone. De gebruiker kan zijn inspiratiebronnen vastleggen en de kleuren ervan automatisch weergeven in een kleurenpalet. De foto en de kleuren kunnen handmatig bijgesteld worden om zo bepaalde omgevingsinvloeden (licht, ondergrond, e.a.) aan te passen.

Het kleuradvies kan opgeslagen en later ook uitgeprint worden. Bovendien kan een professionele gebruiker – bijvoorbeeld ideaal voor de schilder - het opgeslagen kleuradvies koppelen aan zijn klantenbestand. Hij kan de klant zo direct een goede indruk geven van de gekozen kleurcombinaties. Ook kan meteen het dichtstbijzijnde verkooppunt gevonden worden.

Sigma ColourMate kan gratis gedownload worden via de iTunes App Store en de Android market.


Sikkens: Smartphone app met Visualizer-functie

Sikkens introduceert de exclusieve Visualizer-functie als onderdeel van de Sikkens App om elke ruimte in de woning van de klant live te visualiseren in een zelf gekozen kleur. Met behulp van Augmented Reality-technologie verschijnen de verfkleuren van Sikkens op de muren na een eenvoudige tik op het scherm.

Help uw klanten om een vastberaden kleurenselectie te maken, zodat u een perfect resultaat kunt leveren! De Sikkens App geeft ook een overzicht van de dichtstbijzijnde Sikkens grossier, productinformatie en nog veel meer.

Ga vandaag nog naar de App Store of Google Play om de gratis app te downloaden.
Flexa: Visualizer app

Nieuw! Unieke Augmented Reality kleurvisualisatie app van Flexa.

Met de innovatieve Flexa Visualizer App zie je met je smartphone of tablet in real time het effect van een nieuwe kleur in je kamer. De app werkt op basis van Augmented Reality waardoor je met één tik op het scherm alle Flexa verfkleuren kunt toepassen. Experimenteer met gewaagde kleuren en maak straks vol vertrouwen een kleurkeuze die past bij jou én je interieur. 

Bekijk ‘live’ je eigen kamer in elke kleur!
Bewaar screenshots en kleuren zodat je ze kunt delen
Direct toegang tot kleurenschema’s, waar je ook bent


Download het in Google Play 

 

 Download het in de App Store


Mona: Colours app

Hoe ziet uw interieur, huis, zaak of kantoor er uit in een nieuw Mona jasje? De MONA Colours App zal u verbazen! Maak een foto met je telefoon of tablet en kleur deze in met onze Mona Colours App.

Mona Colours App kan gedownload worden via de iTunes App Store en de Android market.


Er zijn geen producten online in deze categorie, maar kom hiervoor zeker een kijkje nemen in de winkel!